Reformer Træning på Nørrebro

Har du brug for en ny træningsform som er effektiv og sjov? Og som nemt kan tilpasses den enkelte, både i forhold til belastning og niveau? Så er Reformer lige noget for dig. Reformer træning er en effektiv og funktionel træningsform, der toner hele kroppen på den bedst tænkelige måde. Træningen er meget relevant for dig, der vil føle sig stærkere og mere udholdende i hverdagen. I timen fokuserer vi meget på koordination, kondition, balance og styrke.

Fordele ved Reformer Træning

 • Opbygger styrke: Når du træner på en reformer, arbejder du med din egen kropsvægt og modstanden fra reformerens fjedre, hvilket resulterer i en effektiv styrketræning.
 • Forbedrer smidighed: Reformeren tillader fuld bevægelsesudslag, hvilket hjælper med at øge fleksibilitet og mobilitet.
 • Øger kerne-styrke: Mange reformer øvelser fokuserer på kerne stabilitet, hvilket kan hjælpe med at forbedre kropsholdningen.
 • Variation: Reformeren er et alsidigt stykke udstyr, der tillader en række forskellige øvelser, der er målrettet forskellige muskelgrupper.
 • Justerbart: Modstanden på reformeren kan indstilles, så den passer til dit fitnessniveau og mål, hvilket gør den til et godt valg for både begyndere og øvede.
 • Det er godt for dit sind og krop: Reformer pilates er ikke kun fysisk træning, det er også en mental træning. Fokus og koncentration, der kræves for hvert træk, hjælper med at rydde dit sind og lindre stress.

Fusion Reformer

Med vores ekspertise inden for fysioterapi og Pilates undervisning kan DU få den ultimative træningsoplevelse!

Vi tilbyder et varieret udvalg af øvelser på vores hold, som er tilpasset til dit niveau og dine behov. Vi har flere forskellige hold og niveauer, så vi er sikre på, at vi har et hold, der passer til dig! Så kom og oplev den bedst tænkelige træning sammen med os.

Hvad skal man have på til reformer træning?

Du skal blot medbringe træningstøj og skridsikre sokker.
Vi sælger skridsikre sokker (ToeSox) i vores honesty shop ved siden af reformer salen.

Få et indblik i stemningen

Fusion Reformer Holdtyper

FLOW
BASIC
FLOW
ADVANCED
CARDIO STRENGTH
KORT BESKRIVELSE DYNAMISK REFORMER TRÆNING FOR ALLE KREATIVE OG UDFORDRENDE FLOWS SVEDIG TIME, HØJ PULS, UDHOLDENHED STYRKE, POWER, I KOMBINATION MED HÅNDVÆGTE
NIVEAU BEGYNDER
INTERMEDIATE
INTERMEDIATE
ADVANCED
ADVANCED ADVANCED
BELASTNING LAV
MEDIUM
LAV
MEDIUM
LAV
MEDIUM
MEDIUM
TUNG
TEMPO MODERAT MODERAT
HURTIGT
HURTIGT MODERAT

Fusion Reformer Medlemskaber

Der er 2 medlemskaber at vælge imellem

Fusion Reformer Premium
 • Ubegrænset adgang til alle Fusion Reformer hold med instruktør
 • Ubegrænset reformer videoundervisning når der ikke er undervisning i salen
 • Løbende foredrag om alt fra vægttab, kost og træning mod stress, skader og smerter

Prisen for Fusion Reformer Premium medlemskabet er 669 kr. pr måned.

Fusion Reformer
 • Adgang til 2 ugentlige Fusion Reformer hold med instruktør
 • Ubegrænset reformer videoundervisning når der ikke er undervisning i salen
 • Løbende foredrag om alt fra vægttab, kost og træning mod stress, skader og smerter

Prisen for Fusion Reformer medlemskabet er 469 kr. pr måned.

Booking af Prøvetime

Vil du gerne booke en prøvetime for at se hvad det er reformer træning går ud på? Så klik på knappen og booke en prøvetime med det samme:

Booking af Hold

Du booker plads på timerne via app’en eller her.

Hent app’en i Apple Store eller Google Play Butik.

Husk at fremmøde senest 5 minutter før holdstart (via app’en eller skærmen), ellers risikerer du at din plads bliver givet videre til dem der stå på venteliste. Afbud til hold skal meldes senest 12 timer før holdstart. Det koster 120 kr i gebyr for ikke at møde op og for sent fremmøde.

Bliv Medlem

Inden du vælger et medlemsskab vil vi ganske kort fortælle dig, hvad du er ved at blive en del af.

Med et medlemsskab hos Fusion Pilates får du et unikt medlemskab der adskiller sig fra alle de andre centre, og de medlemskaber du ellers finder i København. 

Det er ingen hemmelighed, at vi hos Fusion Pilates altid har haft en vision om, at skabe et studio, som gør alt det, de store pulserende steder ikke gør særlig godt (i hvertfald i vores optik). 
Det vil sige, at vi har altid forsøgt at skabe et sted, der ikke bare byder på sterile lokaler, dress-code og alt for høj musik, men som holistisk omfavner alle dine behov i et trygt, professionelt og inspirerende miljø, så du bliver hjulpet med at opnå dine personlige mål fra flere vinkler samtidigt. 

Vi glæder os til at se dig i studiet!