Mama Reformer

Mor & Baby reformer træning

Vi er glade for at præsentere vores helt nye Reformer Mama hold!
Fra den 7. november 2023 kan du deltage i vores spændende træningshold, der er skræddersyet til den gravide og nybagte mor. Holdene finder sted kl. 11.00 tirsdag+fredag og kl 10.30 onsdag. Holdene bliver undervist af vores dygtige instruktører og fysioterapeuter som har en ekstra uddannelse i bækkenbunden.

Vores Reformer Mama hold fokuserer på effektiv træning med særlig opmærksomhed på puls og styrkelse af mavemuskler, ryg og balder. Vi forstår, at som nybagt mor er der behov for fleksibilitet, så der er indrettet et område til amning, og din baby er selvfølgelig mere end velkommen til at være med i træningssalen.

Som deltager på vores Reformer Mama hold har du altid ansvaret for din egen og dit barns sikkerhed, men vores instruktører er her for at støtte dig og skabe de rette rammer, så du kan træne sikkert, mens du nyder din barsel.

Tilmeld dig vores Reformer Mama hold via vores booking system. Holdet kan bookes af alle Fusion Reformer og Fusion Reformer Premium medlemmer.

Lad os sammen arbejde på din styrke og velvære i en tryg og støttende atmosfære. Vi ser frem til at træne med dig og din baby!