Fusion Pilates Holdplan

Her finder du en oversigt over alle vores Fusion Reformer hold.

Intro: Introtimen er til alle der aldrig har prøvet reformer træning før. Her gennemgår vi maskinen og basic øvelser i et stille og rolig tempo. Introtimen er til alle der aldrig har prøvet reformer træning før. Her gennemgår vi maskinen og basic øvelser i et stille og rolig tempo.

Basic intro: Vi starter med en introduktion til reformeren, efterfulgt af en flow basic time.

Reformer Flow Basic: Basic holdet er ideelle for begyndere eller dem, der ønsker at opbygge en solid grundlæggende forståelse af Flow Reformer træning. På disse hold er tempoet mere moderat, og belastningen er tilpasset for at hjælpe dig med at opbygge styrke gradvist.

Reformer Flow Advanced: For de mere erfarne og avancerede træningsentusiaster tilbyder vi vores flow advanced hold, hvor tempoet er hurtigere, og øvelserne er mere udfordrende. Her kan du tage din træning til det næste niveau.

Reformer Strength: I en Reformer Strength time får du trænet styrke ved hjælp af håndvægte og selvfølgelig reformeren. Niveau: advanced

Reformer Cardio: I en Fusion Reformer Cardio time får du pulsen op mens du samtidig får gavn af alt det reformeren kan. Du forbedrer konditionen og øger udholdenheden. Niveau: advanced

Vi forbeholder os retten til at ændre holdplanen uden yderligere varsel.