Reformer Strength Træning

I en Fusion Reformer Strength time får du trænet styrke ved hjælp af håndvægte og selvfølgelig reformeren.

Reformer Strength holdet er det ultimative valg for dig, der ønsker at udfordre sine grænser og opnå en stærkere og mere tonet krop. Vores dygtige instruktører vil guide dig gennem en række forskellige øvelser, der fokuserer på at opbygge muskelstyrke. Giv dig selv muligheden for at føle, hvordan din krop bliver stærkere og mere defineret med vores Reformer Strength træning.

Opvarmning på reformeren: Vores session starter med en grundig opvarmning direkte på reformeren. Denne fase forbereder din krop på de udfordrende øvelser, der følger, og sikrer, at du er helt klar til at dykke ned i træningen.

Reformer helkropsøvelser: Næste trin er at udfordre kroppens forskellige muskelgrupper med tung belastning og få antal gentagelser. Dette vil hjælpe med at opbygge muskelstyrke.

Reformer øvelser med håndvægte: For at tilføje variation og intensitet kombinerer vi reformerens modstand med med modstand fra håndvægte.

Cool-down & udstrækning: Efter en intens styrketræningssession, er det tid til at give kroppen den nødvendige afslapning. Vores cool-down og udstrækning sikrer, at du forlader holdet afslappet og genopladet.

Læs mere om vores andre reformer holdtyper Flow og Cardio.

Reformer medlemskaber

Der er 2 medlemskaber at vælge imellem

Fusion Reformer Premium
  • Ubegrænset adgang til alle Fusion Reformer hold
  • Ubegrænset reformer videoundervisning når der ikke er undervisning i salen
  • Løbende foredrag om alt fra vægttab, kost og træning mod stress, skader og smerter

Prisen for Fusion Reformer Premium medlemskabet er 669 kr. pr måned.

Fusion Reformer
  • Adgang til 2 ugentlige Fusion Reformer hold med instruktør
  • Ubegrænset reformer videoundervisning når der ikke er undervisning i salen
  • Løbende foredrag om alt fra vægttab, kost og træning mod stress, skader og smerter

Book en prøvetime her.

Bliv medlem

Inden du vælger et medlemsskab vil vi ganske kort fortælle dig, hvad du er ved at blive en del af.

Med et medlemsskab hos Fusion Pilates får du et unikt medlemskab der adskiller sig fra alle de andre centre, og de medlemskaber du ellers finder i København. 

Det er ingen hemmelighed, at vi hos Fusion Pilates altid har haft en vision om, at skabe et studio, som gør alt det, de store pulserende steder ikke gør særlig godt (i hvertfald i vores optik). 
Det vil sige, at vi har altid forsøgt at skabe et sted, der ikke bare byder på sterile lokaler, dress-code og alt for høj musik, men som holistisk omfavner alle dine behov i et trygt, professionelt og inspirerende miljø, så du bliver hjulpet med at opnå dine personlige mål fra flere vinkler samtidigt. 

Vi glæder os til at se dig i studiet!