Reformer Flow Træning

Flow Reformer træning er baseret på den innovative Pilates Reformer maskine. Det er en helkrops træningsform, der fokuserer på at forbedre din styrke, smidighed og kropsholdning. Ved at bruge en kombination af modstand og bevægelse arbejder du dybt ind i dine muskler og opbygger en krop, der er både stærk og smidig.

Opvarmning: Vi starter hver session med en grundig opvarmning, der hjælper med at forberede din krop til de kommende bevægelser. Opvarmningen er med til at øge blodcirkulationen, løsne musklerne og forbedre din smidighed.

Helkropstræning i Flow: Derefter går vi ind i den egentlige træning, hvor øvelser udføres i et flydende og sammenhængende flow. Dette træningsformat udfordrer ikke kun din styrke, men også din koordination og kropsbevidsthed. Du vil mærke, hvordan hver muskel arbejder, mens du bevæger dig smidigt gennem træningen.

Basic og Advanced Hold: Vi tilbyder to forskellige niveauer af Flow Reformer hold for at imødekomme forskellige træningsbehov og færdigheder. Vores basic hold er ideelle for begyndere eller dem, der ønsker at opbygge en solid grundlæggende forståelse af Flow Reformer træning. På disse hold er tempoet mere moderat, og belastningen er tilpasset for at hjælpe dig med at opbygge styrke gradvist. For de mere erfarne og avancerede træningsentusiaster tilbyder vi advanced hold, hvor tempoet er hurtigere, og øvelserne er mere udfordrende. Her kan du tage din træning til det næste niveau.

Uanset om du vælger basic eller advanced Flow Reformer hold, er vores mål at hjælpe dig med at opnå en stærkere, mere smidig og velafbalanceret krop. Vores instruktører vil tilpasse træningen til dine individuelle behov og hjælpe dig med at opnå dine træningsmål.

Læs mere om vores andre reformer holdtyper Cardio og Strength, som kommer på holdplanen den 1 januar 2024.

Reformer medlemskaber

Der er 2 medlemskaber at vælge imellem

Fusion Reformer Premium

Ubegrænset adgang til alle Fusion Reformer hold med instruktør

  • Ubegrænset reformer videoundervisning når der ikke er undervisning i salen
  • Løbende foredrag om alt fra vægttab, kost og træning mod stress, skader og smerter

Prisen for Fusion Reformer Premium medlemskabet er 669 kr. pr måned.

Fusion Reformer
  • Adgang til 2 ugentlige Fusion Reformer hold med instruktør
  • Ubegrænset reformer videoundervisning når der ikke er undervisning i salen
  • Løbende foredrag om alt fra vægttab, kost og træning mod stress, skader og smerter

Book en prøvetime her.

Bliv medlem

Inden du vælger et medlemsskab vil vi ganske kort fortælle dig, hvad du er ved at blive en del af.

Med et medlemsskab hos Fusion Pilates får du et unikt medlemskab der adskiller sig fra alle de andre centre, og de medlemskaber du ellers finder i København. 

Det er ingen hemmelighed, at vi hos Fusion Pilates altid har haft en vision om, at skabe et studio, som gør alt det, de store pulserende steder ikke gør særlig godt (i hvertfald i vores optik). 
Det vil sige, at vi har altid forsøgt at skabe et sted, der ikke bare byder på sterile lokaler, dress-code og alt for høj musik, men som holistisk omfavner alle dine behov i et trygt, professionelt og inspirerende miljø, så du bliver hjulpet med at opnå dine personlige mål fra flere vinkler samtidigt. 

Vi glæder os til at se dig i studiet!